U gebruikt een sterk verouderde browser. Hierdoor kan het zijn dat de layout van onze website minder goed wordt weergegeven. Voor een betere gebruikservaring én een betere beveiliging raden wij u aan uw browser te updaten naar een nieuwere versie.

3 nieuwbouwwoningen
in centrum Beernem

Deze nieuwbouwwoningen met 3 slaapkamers (mogelijkheid tot 4 slaapkamers) zijn op voorhand ontworpen met moderne architectuur. Onze architecten zorgden voor optimale en doorachte indelingen met open leefruimtes. Hierdoor geniet je op ieder moment van de dag van veel lichtinval. 

De interieurafwerking van iedere woning is 100% op maat. A.d.h.v de ruime budgetten in het lastenboek kies je dus zelf alle technieken én afwerkingsmaterialen zoals vloeren, deuren, keuken, sanitair,... . Wij coördineren alle werken zodat je je geen zorgen hoeft te maken over de opvolging en uitvoering van de werken. Onze interieurvormgevers begeleiden je doorheen het volledige keuzeproces. Benieuwd naar hoe wij te werk gaan? Lees er hier alles over!

Achteraan de percelen is er bij iedere woning een carport mét tuinberging inbegrepen. Deze zijn bereikbaar via een private garageweg met 8 garages. In die garageweg is er de mogelijkheid een garage aan te kopen. 

Ligging 

De woningen worden gebouwd in de Bloemendalestraat naast nr 68. Vanaf de woning is het slechts 400m naar het dorp van Beernem met verschillende scholen en winkels in de nabijheid. Beernem is een absolute toplocatie voor wie in de vlakbij de E40 wil wonen: op slechts 7 minuten bereik je de oprit van de E40

Interesse of een vraag?

thumbnail lot
Lotinformatie
Lot
02
  • Grondopp.: 255
  • Bouwstijl: ligt vast
  • Risicozone overstromingen: Nee
  • Stedenbouwkundige vergunning: Ja
  • Verkavelingsvergunning: Ja
  • As built attest: Nee

Prijs: € 350.510 ( grond + constructie)

Prijzen & informatie

Tijdelijk verlaagd BTW tarief van 6% op facturen t.e.m. 31 december 2022!

Je kan tijdelijk genieten van 6% (i.p.v. 21%) BTW bij de afbraak én heropbouw van een nieuwbouwwoning voor facturen uitgeschreven t.e.m. 31 december 2022. In dit project kunnen de loten met het blauwe 6% label in aanmerking komen voor het verlaagde BTW tarief van 6% ( i.p.v. 21%).

Icon BTW
Bekijk hier
de regels en voorwaarden
Lot
Slpk.
Grondopp.
Plan
Bouwtype
Prijs omvat
Status
Prijs
01
3
315 m2
download icon
woning
grond + constructie
Te koop
€ 382.925
icoon rondleiding
02
3
255 m2
download icon
woning
grond + constructie
Te koop
€ 350.510
icoon rondleiding
03
3
294 m2
download icon
woning
grond + constructie
Te koop
6%€ 381.600
icoon rondleiding

* De vermelde prijs is incl. afwerking zoals omschreven in het lastenboek en excl. kosten. Kosten omvatten notariskosten, registratierechten, metingskosten, 21% BTW,…
* De architect en veiligheidscoördinatie is inbegrepen in de prijs van de constructie. Deze prijs is vrijblijvend en enkel ten titel van inlichting, zonder enige contractuele verbintenis. Een verkoop komt slechts tot stand na de wederzijdse ondertekening van de onderhandse verkoopsovereenkomst.

Interesse of nog vragen?
Maak een vrijblijvende afspraak bij je bouwadviseur

We bezorgen je vrijblijvend het volledige dossier en beantwoorden graag al je (technische) vragen. De bouwadviseur zet samen met de kopers de puntjes op de i. Alles om jouw bouwdromen te realiseren!

Ewout Vanden Bussche
Bouwadviseur

Ewout Vanden Bussche

Gsm: 0497/58.88.88
BIV: 503948
Contacteer Ewout
Andere projecten
in de buurt
Project in de buurt

Aalter, Bierweg

Zeer rustig gelegen nieuwbouwproject op een TOPligging nabij het centrum van Aalter.

Meer info
Project in de buurt

Wingene, Wulfhoekstraat

Project met 8 halfopen bebouwingen en 1 open bebouwing met moderne architectuur.

Meer info
Project in de buurt

Maldegem, Mottedreef 7

Nieuw project met 10 halfopen nieuwbouwwoningen in een nieuwe doodlopende straat.

Meer info

Blijf op de hoogte
van onze projecten

Abonneer je op onze maandelijkse nieuwsbrief