U gebruikt een sterk verouderde browser. Hierdoor kan het zijn dat de layout van onze website minder goed wordt weergegeven. Voor een betere gebruikservaring én een betere beveiliging raden wij u aan uw browser te updaten naar een nieuwere versie.

Nieuw project
in ontwerp

Binnenkort in verkoop: 3 moderne nieuwbouwwoningen in het centrum van Beernem. Onze architecten zijn volop bezig met het finaliseren van de ontwerpen.

Wat we nu al kunnen vertellen? Het worden 3 woningen met moderne architectuur. We zorgen voor optimale en doordachte indelingen met open leefruimtes. Hierdoor geniet je op ieder moment van de dag van veel lichtinval. Je zorgt zelf voor de finishing touch want de interieurafwerking is 100% op maat. Zo maak je van jouw nieuwe huis een échte thuis. Benieuwd naar hoe wij te werk gaan? Lees hier alles over onze werkwijze. 

Achteraan de percelen is een carport met tuinberging inbegrepen. Deze zijn bereikbaar via een private garageweg met 8 garages. In die garageweg is er de mogelijkheid een garage aan te kopen. 

Wil je als eerste op de hoogte gebracht worden als dit project in verkoop gaat? Schrijf dan zeker in op de wachtlijst. Bezorg ons je gegevens door het contactformulier in te vullen. 

Ligging 

De woningen worden gebouwd in de Bloemendalestraat naast nr 68. Vanaf de woning is het slechts 400m naar het dorp van Beernem met verschillende scholen en winkels in de nabijheid. Beernem is een absolute toplocatie voor wie in de vlakbij de E40 wil wonen: op slechts 7 minuten bereik je de oprit van de E40

Interesse of een vraag?

Interesse of nog vragen?
Maak een vrijblijvende afspraak bij je bouwadviseur

We bezorgen je vrijblijvend het volledige dossier en beantwoorden graag al je (technische) vragen. De bouwadviseur zet samen met de kopers de puntjes op de i. Alles om jouw bouwdromen te realiseren!

Ewout Vanden Bussche
Bouwadviseur

Ewout Vanden Bussche

Gsm: 0497/58.88.88
BIV: 503948
Contacteer Ewout
Andere projecten
in de buurt
Project in de buurt

Knesselare, Geuzestraat - Eentveldstraat

Deze laatste woning is in volle opbouw en kan binnen de 6 maand instapklaar opgeleverd worden.

Meer info
Project in de buurt

Maldegem, Bezemkotstraat (vroeger Nieuwhofdreef)

2 halfopen nieuwbouwwoningen met grote, diepe tuinen en een interieurafwerking 100% op maat.

Meer info
Project in de buurt

Aalter, Bierweg

Zeer rustig gelegen nieuwbouwproject op een TOPligging nabij het centrum van Aalter.

Meer info

Blijf op de hoogte
van onze projecten

Abonneer je op onze maandelijkse nieuwsbrief