U gebruikt een sterk verouderde browser. Hierdoor kan het zijn dat de layout van onze website minder goed wordt weergegeven. Voor een betere gebruikservaring én een betere beveiliging raden wij u aan uw browser te updaten naar een nieuwere versie.

Landelijk wonen
met prachtig uitzicht op de velden

De laatste woning met landelijke architectuur heeft een praktische en vooral ruimtelijke indeling. Op het gelijkvloers is er een inpandige garage met berg/ wasvoorziening, inkom met apart gastentoilet, een ruime woonkamer met bureau/speelhoek en een open keuken. De grote glaspartijen aan de achterzijde van de woning zorgen voor een goede connectie met de tuin. Op de eerste verdieping bevinden zich 3 slaapkamers, een badkamer met bad en inloopdouche en een technische ruimte. De zolderverdieping is toegankelijk met een zoldertrap en biedt voldoende opbergruimte. 

De woning is ondertussen wind-en waterdicht gebouwd en staat op de planning om verder af te werken. Bepaalde interieurkeuzes kunnen nog vrij gekozen worden. Adhv het ruime lastenboek kies je in onze toonzaal te Eeklo of bij een van onze partnertoonzalen deze afwerkingsmaterialen. Wij coördineren alle werken. Liever zelf bepaalde werken uitvoeren? Bij Huysman Bouw is alles bespreekbaar. 

Het project en de nabije omgeving

Op de hoek van de Eentveldstraat en de Geuzestraat in Knesselare bouwen wij 1  open bebouwing en een driewoonst met 1 gesloten en 2 halfopen woningen. Deze woningen hebben een prachtig verzicht over de velden van Knesselare. De bouwwerken zijn reeds gestart. Alle interieurafwerking is 100% op maat, je kiest zelf de vloeren, badkamer, keuken,... . 

De sporthal ligt om de hoek en je bent binnen de 5 minuten in het dorp van Knesselare (1.6km). Met de auto bereik je op nog geen 10 minuten (9 km) de E40 richting Gent of Brugge. 

Interesse of een vraag?

thumbnail lot
Lotinformatie
Lot
03
  • Grondopp.: 345
  • Bouwstijl: ligt vast
  • Risicozone overstromingen: Nee
  • Stedenbouwkundige vergunning: Ja
  • Verkavelingsvergunning: Nee
  • As built attest: Nee

Prijs: € 350.179 ( grond + constructie)

Prijzen & informatie
Lot
Slpk.
Grondopp.
Plan
Bouwtype
Prijs omvat
Status
Prijs
03
3
345 m2
download icon
woning
grond + constructie
WWD
€ 350.179
icoon rondleiding

* De vermelde prijs is incl. afwerking zoals omschreven in het lastenboek en excl. kosten. Kosten omvatten notariskosten, registratierechten, metingskosten, 21% BTW,…
* De architect en veiligheidscoördinatie is inbegrepen in de prijs van de constructie. Deze prijs is vrijblijvend en enkel ten titel van inlichting, zonder enige contractuele verbintenis. Een verkoop komt slechts tot stand na de wederzijdse ondertekening van de onderhandse verkoopsovereenkomst.

Interesse of nog vragen?
Maak een vrijblijvende afspraak bij je bouwadviseur

We bezorgen je vrijblijvend het volledige dossier en beantwoorden graag al je (technische) vragen. De bouwadviseur zet samen met de kopers de puntjes op de i. Alles om jouw bouwdromen te realiseren!

Ewout Vanden Bussche
Bouwadviseur

Ewout Vanden Bussche

Gsm: 0497/58.88.88
BIV: 503948
Contacteer Ewout
Andere projecten
in de buurt
Project in de buurt

Maldegem, Bezemkotstraat (vroeger Nieuwhofdreef)

2 halfopen nieuwbouwwoningen met grote, diepe tuinen en een interieurafwerking 100% op maat.

Meer info
Project in de buurt

Beernem, Bloemendalestraat

3 moderne nieuwbouwwoningen met carport en tuinberging. Achteraan private garageweg met 8 garages.

Meer info
Project in de buurt

Maldegem, Res. Boudewijn

PRACHTIG luxueus afgewerkt nieuwbouw appartement in het centrum van Maldegem.

Meer info

Blijf op de hoogte
van onze projecten

Abonneer je op onze maandelijkse nieuwsbrief