U gebruikt een sterk verouderde browser. Hierdoor kan het zijn dat de layout van onze website minder goed wordt weergegeven. Voor een betere gebruikservaring én een betere beveiliging raden wij u aan uw browser te updaten naar een nieuwere versie.

Laat je inspireren door
onze kijkwoning in Lievegem

Een nieuwe thuis vinden? Dat begint bij inspiratie. Voortaan kan dat in onze kijkwoning in Lievegem (Waarschoot), Zavelput 5. Een realisatie waar we zelf erg trots op zijn en waarmee we je hopen te inspireren.

In onze kijkwoning in Lievegem kan je de vele mogelijkheden ontdekken, inspiratie opdoen voor jouw bouwproject of gewoonweg de Huysman Bouw sfeer opsnuiven. Kom gerust langs om kennis te maken en jouw bouwdromen te bespreken.

Zavelput 5 Lievegem (Waarschoot)

Laat je inspireren en adviseren

Deze strakke en moderne kijkwoning is afgewerkt volgens het afwerkingsbudget dat geldt voor al onze woningen. Neutrale, tijdloze afwerkingsmaterialen én een doordachte indeling creëren een ruim en open gevoel. Een mooi voorbeeld van hedendaags wonen, waar geen enkel hoekje onbenut blijft!

Onze bouwadviseur begeleidt je tijdens je bezoek en beantwoordt al je vragen.

Personaliseer je eigen ontwerp

Kies voor een woning op plan en geniet van een ongeëvenaarde flexibiliteit. Een aanpassing gewenst? We passen graag voor je aan waar mogelijk.

Liever ontwerpen en bouwen from scratch? Ook dan ervaar je een persoonlijke aanpak en geniet je van een kwaliteitsvolle afwerking op maat. Uiteraard mag je van ons steeds eerlijk en professioneel advies verwachten, waarbij we jouw persoonlijke situatie centraal stellen.

What you see is what you get. Naast flexibiliteit, kwaliteit en energiezuinigheid, vinden we eerlijkheid en transparantie de belangrijkste bouwstenen voor een goede samenwerking.

Kom maar
(virtueel) binnen!

In deze video nemen we je graag mee op een inspirerende ontdekkingsreis in onze kijkwoning. Het geeft je alvast een eerste blik op de afwerkingsgraad en creativiteit van Huysman Bouw.

De materialen écht voelen? Plan vrijblijvend je bezoek.

Download het plan

Zavelput 5 Lievegem (Waarschoot)
Virtuele rondleiding

Smaakt dat naar meer?
Kom vrijblijvend langs in onze kijkwoning te Lievegem!

Heb je nog vragen of wil je meer weten over onze aanpak? Heb je bouwkriebels en wil je weten wat er mogelijk is binnen jouw budget? Maak een afspraak met onze bouwadviseur in onze kijkwoning en krijg een antwoord op al je vragen.

Contact