Brengt uw spaargeld nog iets op?

Ligt u ook wakker van de bedroevend lage rente op uw spaarboekje? Of van het pensioenstelsel dat langzaam afbrokkelt? Wie na een drukke carrière zorgeloos naar de toekomst wil kijken, zal alles uit de kast moeten halen om later niet in te boeten op vlak van levenskwaliteit. Een slim totaalplan met optimale vermogensspreiding is hierbij van kapitaal belang.

Vastgoed, meer dan ooit een rendabel alternatief

Een evenwichtig fiscaal en financieel plan voor later steunt op meer dan één pijler. Aandelen, obligaties, cash, beleggingen...maar ook in stijgende mate vastgoed, zorgen hierbij voor een rendabel hefboomeffect.

Vastgoed is immers een tastbare, duurzame en toekomstgerichte investering waarbij veiligheid en opbrengst samengaan. De lage rentes en financieringstarieven, de fiscale mogelijkheden, de hoge (onbelaste) huuropbrengsten en de te verwachten meerwaarde maken van investeringsvastgoed een ronduit slimme belegging.

Meer info
Belegtoekomst

Klaar voor meer winst met huysman?

Wie de aankoop van vastgoed overweegt binnen een mooi gestructureerde beleggingsportefeuille, is bij Huysman Advies aan het juiste adres. Met onze vertakking naar de bouwwereld en ervaring in de financiële/verzekeringssector zijn wij optimaal geplaatst om u te adviseren en te begeleiden naar een zorgeloze toekomst.

Portrait-Clipping Created with Sketch.
Stijn Paredis

Heb je een vraag?
Stijn Paredis helpt je graag verder!

Neem hier contact op