INVESTEREN IN NIEUWBOUWVASTGOED = INVESTEREN ZONDER ZORGEN

Wilt u investeren in een zorgeloze belegging met het hoogst mogelijke rendement?
Investeer dan in nieuwbouwvastgoed!

Op korte termijn zorgt de huuropbrengst voor een permanente bron van inkomsten en op lange termijn geniet u van een quasi zekere meerwaarde.

Huysman, reeds 45 jaar specialist in nieuwbouwprojecten

Huysman is meer dan alleen een bouwspecialist. Al drie generaties lang is Huysman succesvol actief binnen de bouw-, bank- en verzekeringssector. Hierdoor vindt u alle nodige expertise voor je nieuwbouwinvestering onder één dak. Zo bent u zeker van gespecialiseerd totaaladvies op maat en profiteert u gegarandeerd van het hoogst mogelijke rendement.

Uw voordelen
Zorgeloos investeren

Wenst u de voordelen van verhuren, maar niet de last? Dat kan, want Immo Huysman neemt de praktische verplichtingen graag voor zijn rekening. Wij zorgen voor een verhuurklaar lastenboek op maat en bekommeren ons om al het fiscaal, juridisch en boekhoudkundig papierwerk. Zo is uw woning in geen tijd verhuurd en profiteert u snel van de eerste huurinkomsten.

Uw vermogen spreiden met Huysman Advies

Wie slim wil investeren, spreidt zijn vermogen over verschillende beleggingen op korte, middellange en lange termijn. U moet op zoek gaan naar de beste belegginsopportuniteiten die aansluiten bij uw persoonlijke dromen, uw gezinssituatie, hoeveel risico u wil nemen, etc. Hoe u dit best doet is voer voor experten.

De financiële specialisten van Huysman Advies staan u bij om heel dit totaalplaatje af te dekken. Samen met u gaan we op zoek naar de ideale vermogensspreiding die de perfecte balans vormt tussen veiligheid, rendement en zorgeloosheid.

Maak vrijblijvend een afspraak

Wenst u ook het maximaal rendement te halen uit uw beschikbare middelen? Maak nu een afspraak voor een persoonlijk gesprek.

Ik wil een afspraak