Landelijk of modern bouwen? Welke bouwstijl past bij jou?

Je hebt de beslissing genomen om te bouwen. Maar wat nu? Ga je voor een landelijke woning in pastorijstijl? Of toch voor een modern staaltje architectuur met een minimalistische inrichting? Huysman Bouw staat je bij in die keuze door je te inspireren en grondig te adviseren.

Welke bouwstijl past bij mij?

Van zodra je een woning wil laten bouwen, zal je merken dat er oneindig veel stijlen zijn om uit te kiezen. Logisch, want elke persoon is uniek en dus is ook elke woning uniek. Een huis waarin jij je goed voelt, is aangepast aan jouw persoonlijkheid en jouw stijl.

Mensen die kiezen voor een huis in landelijke stijl, houden van gezelligheid. Ze genieten van uitgebreide familiediners in hun rustieke keuken, of lezen graag een boek bij de open haard. Hedendaags comfort is belangrijk, maar een klassieke of nostalgische uitstraling staat voorop.

Er zijn ook heel wat mensen die zich bij de durvers rekenen, en die kiezen voor moderne architectuur. Ze hebben veel licht en ruimte nodig om gelukkig te zijn in hun woning, dragen originaliteit hoog in het vaandel en kleuren niet graag binnen de lijntjes.

Huysman Bouw begeleidt je naar jouw ideale woning

Onze specialisten begeleiden je naar een huis op jouw maat. Honderd procent jij! We doen dat door met je te praten en je de beste en meest kwalitatieve mogelijkheden voor te stellen. We luisteren naar wat je absoluut niet wil, en naar wat je net uiterst belangrijk vindt.

We raden je ook aan om zelf een moodboard aan te leggen, kijkwoningen te bezoeken en mooie foto’s te zoeken op Instagram of Pinterest. Hoe meer wij een beeld krijgen van jouw persoonlijkheid, hoe vlotter de weg naar jouw ideale woning.

Neem alvast een kijkje op onze inspiratiepagina’s over landelijk wonen en modern wonen .

Ontvang ons inspiratiegids in je brievenbus

Wil je ideeën opdoen voor jouw nieuwe droomwoning, je bouwplannen verder vormgeven of wil je gewoon meer over ons te weten komen? Vraag gerust onze inspiratiegids aan! Op basis van voorbeeldplannen geven we je een beeld van verschillende woningontwerpen. In de inspiratiegids ontdek je ook hoe wij te werk gaan en maak je kennis met onze medewerkers én klanten. Onze tip? Gebruik de gids samen met het lastenboek en de prijslijst om in te schatten welk woningtype (landelijk of modern huis) het beste past bij jou én je bouwbudget.