Bouwen In Eigen Stijl

Bouwen
in eigen stijl

In welke stijl ga je je huis bouwen? Sommigen verkiezen een woning waar de stijl al vastligt, anderen willen de mogelijkheid om te kiezen.


We leggen je graag uit wat het inhoudt om een woning te bouwen in de stijl die je zelf kiest.Want bij Huysman Bouw kan je zowel instapklare woningen kopen als zelf de stijl van je woning bepalen.

Een woning bouwen bij Huysman Bouw:

 • EERSTE KOPER HEEFT VRIJHEID VAN KEUZE IN ARCHITECTUUR
  Checkmark icon
 • BEPAAL ZELF JE WOONPROGRAMMA BINNEN HET VOOROPGESTELDE BUDGET
  Checkmark icon
 • BEPAAL ZELF DE GEVELMATERIALEN
  Checkmark icon
 • AANPALENDE WONINGEN WORDEN IN DEZELFDE STIJL GEBOUWD
  Checkmark icon

Een huis bouwen:
vrijheid van architectuur

Bij Huysman Bouw bieden we je verschillende woonprojecten aan. Ben je de eerste koper binnen zo’n project? Dan krijg je van ons de vrijheid om de architectuur en dus het uitzicht van je nieuwe woning te bepalen.

Je kunt kiezen tussen een landelijke of moderne stijl van wonen. Onze bouwconsulent overlegt graag met jou en de architect de best mogelijke oplossing die aansluit bij jouw wensen.

Op die manier wordt je nieuwe woning een thuis op maat!

Ons woonprogramma:
woning inrichten naar eigen smaak

Een huis of appartement gekocht bij Huysman Bouw? Dan kan je je woning inrichten zoals je wilt. Bij Huysman Bouw gebruiken we hiervoor steevast duurzame materialen.

Onze bouwconsulent zit met je samen om het woonprogramma te bespreken. We maken samen de juiste keuzes zodat de inrichting van je woning binnen het vooropgestelde budget blijft. Zo kom je nooit voor een financiële verrassing te staan!

Zelf Je Huis Stijl Kiezen

Een huis bouwen:
je gevel kiezen

Naast beslissen welke stijl je nieuwe woning krijgt, is het ook mogelijk om de afwerkingsmaterialen voor de gevel te kiezen. Een eerste indruk maak je immers maar één keer!

Samen met je bouwconsulent kies je trouwens niet enkel voor het uitzicht van je gevel. Bij Huysman Bouw werken we ook altijd met afwerkingsmaterialen van hoge kwaliteit, zodat je er lang van kunt genieten. Want een gevel moet ook duurzaam zijn. Ze staat immers constant blootgesteld aan de gekende Belgische weersomstandigheden.

Ook dit houden we altijd in het hoofd tijdens het kiezen van de juiste gevelmaterialen. We gaan hierbij voor kwaliteit en duurzaamheid tegen de juiste prijs.

Een huis bouwen:
wat met het woonproject?

Als je de eerste koper bent, mag je kiezen in welke stijl je je nieuwe woning laat bouwen. De andere woningen in het woonprojecten worden dan afgestemd op die keuze.

Op die manier krijg je een woonproject met gelijklopend uitzicht en stijl. Dit creëert een oase van rust, uniformiteit en samenhorigheid waar je graag thuiskomt.

Kopers van aanpalende woningen krijgen wel nog de keuze in de afwerking van hun woning.

Vragen? Meer informatie? Inspiratie?

Heb je nog vragen of wil je meer informatie?
Dan kan je altijd onze bouwconsulent contacteren.

Doe je graag nog wat inspiratie op?
Ontdek dan enkele voorbeelden van onze landelijke en moderne woningen.

Ben je op zoek naar een huis of appartement in een bepaalde regio? 
Neem dan zeker eens een kijkje bij onze woonprojecten.

Contacteer ons voor meer informatie