WIN een LUXE-ontbijt voor het hele gezin!

We blijven allemaal #inonskot. Meer dan ooit moeten we nu echt genieten van ons huis, onze thuis.

Hoe genieten jullie in deze tijden van jullie Huysman Bouw woning?
Bezorg ons een originele foto van jullie genotsmomentje in jullie Huysman Bouw woning en maak kans op een LUXE-ontbijtpakket voor het hele gezin.

Ontbijt Actie 2Image 1

Wat kan je winnen?

We geven 3 LUXE- ontbijtpakketten weg voor het hele gezin. We bezorgen dus bij 3 gezinnen een ontbijt voor alle inwonende gezinsleden.

Voor wie?

 1. Woon je in een woning gebouwd door Huysman Bouw?
 2. Wil je een moment waarop je geniet van je Huysman Bouw woning met ons delen?
 3. Wil je hiervan een originele/leuke foto naar ons doorsturen?

3x ja? Dan kan je deelnemen aan deze actie.

Hoe deelnemen?

Bezorg ons een originele foto van jullie genotsmoment in jullie Huysman Bouw woning en mail dit naar actie@huysmanbouw.be.(Je mag meerdere foto's per gezin inzenden)

BELANGRIJK! Vermeld zeker jullie naam, het aantal gezinsleden én jullie adres.
Insturen van de beelden kan tot en met 18/05/2020.

Hoe winnen?

Vanaf 05/05/2020 plaatsen wij de ingestuurde beelden op onze facebookpagina.

Tot 18/05/2020 12:00h kan je likes verzamelen op jouw beeld op onze Facebookpagina. De 3 beelden met de meeste likes winnen een ontbijtpakket voor het hele gezin.


TIP: Je vrienden, collega’s en familie aansporen om jouw foto in ons bericht te liken, kan dus zeker helpen.


Op 18/05/2020 om 12:00h sluiten we de actie af. We brengen de 3 winnaars binnen de drie werkdagen persoonlijk op de hoogte.

Heb je gewonnen?

Proficiat!! We nemen contact op om een datum af te spreken waarop jullie het LUXE-ontbijt aan huis willen ontvangen.

Bezorg ons zeker een foto van jullie ontbijt én hoe hard jullie hiervan genieten, dan kunnen wij ook even meegenieten.

Eet smakelijk!!

Alana Harris 0Rkg K6F Gat A Unsplash

*ter illustratie, het echte ontbijt is nog een verrassing

Actievoorwaarden

 1. Deze winactie wordt georganiseerd door Huysman Bouw N.V. Deze promotie wordt niet gesponsord of beheerd door Facebook. Op de winactie zijn onderstaande actievoorwaarden van toepassing.
 2. Aan deze actie “Win een LUXE-ontbijt voor het hele gezin” mag iedereen deelnemen die in een woning woont die gebouwd is door Huysman Bouw N.V.
 3. Iedere deelnemer (per adres) kan slechts één maal deelnemen aan de actie.
 4. Enkel meerderjarigen mogen deelnemen aan de actie.
 5. Deelnemen is gratis.
 6. Door het inzenden van de foto en/of filmpje, naam van de bewoners én het adres van de Huysman Bouw woning naar actie@huysmanbouw.be is de deelname aan de wedstrijd bevestigd en verbinden de deelnemers zich tot onvoorwaardelijke aanvaarding van dit reglement.
 7. Door zijn/haar deelname aan de wedstrijd geeft de deelnemer stilzwijgend en onherroepelijke toestemming voor het publiceren van de ingezonden beelden, met daarop de eventuele herkenbare (minderjarige) personen, door Huysman Bouw N.V op hun Facebookpagina én voor het gebruik voor andere publicitaire doeleinden.
 8. Huysman Bouw N.V. heeft het recht bepaalde ingezonden beelden niet te publiceren op de Facebook pagina en dus de deelname aan de actie te weerhouden indien Huysman Bouw N.V. van mening is dat de inhoud van de beelden niet stroken met onze waarden en normen. Huysman Bouw N.V. kan steeds personen van deelname uitsluiten bij bedrog, misleiding, inbreuk op deze actievoorwaarden of deelname te kwader trouw.
 9. De 3 foto’s en/of filmpje’s van de deelnemers die op 18/05/2020 12:00h de meeste likes op de Facebookpagina van Huysman Bouw N.V heeft verzameld winnen een LUXE-ontbijt voor het hele gezin. De winnaars worden persoonlijk door Huysman Bouw N.V. per mail en/of telefoon op de hoogte gebracht. De afspraken over het leveren van het ontbijtpakket worden op dat ogenblik gemaakt.
 10. Het te winnen ontbijtpakket heeft een minimale waarde van 15 euro per persoon.
 11. De te winnen prijs is niet omzetbaar in geld, ook niet gedeeltelijk, en is niet overdraagbaar aan derden.
 12. Huysman Bouw N.V behoudt zich het recht voor de wedstrijd of een deel ervan te wijzigen, uit te stellen, in te korten of in te trekken, indien de omstandigheden dit vereisen. Huysman Bouw N.V. kan hiervoor niet aansprakelijk gesteld worden, evenmin als voor problemen bij levering van de prijs, ingeval van verlies, beschadiging, niet-of late levering.
 13. De verwerking van de persoonlijke gegevens gebeurt volgens onze privacy verklaring zoals te lezen op onze webpagina: https://www.huysmanbouw.be/privacy-verklaring