U gebruikt een sterk verouderde browser. Hierdoor kan het zijn dat de layout van onze website minder goed wordt weergegeven. Voor een betere gebruikservaring én een betere beveiliging raden wij u aan uw browser te updaten naar een nieuwere versie.
Bouwadviseur Xavier Ally aan het woord

Bouwen in vertrouwen
met een lokale partner

Huysman Bouw staat voor meer dan 50 jaar ervaring in bouwen van nieuwbouwwoningen en appartementen in Oost- en West-Vlaanderen. Wij dragen kwaliteit, flexibiliteit en klantvriendelijkheid hoog in het vaandel. Een combinatie van toplocaties, doordachte en gevarieerde architectuur en een interieur afwerking op maat maken van iedere woning een echte thuis. Jong, single, gezin of senior? Wij creëren een sleutel-op-de-deur-woning, afgewerkt appartement of bouwproject op jouw maat.

Over ons

Op zoek
naar inspiratie?

Je hebt de beslissing genomen om te bouwen. Maar wat nu? Ga je voor een landelijke woning in pastorijstijl? Of toch voor een modern staaltje architectuur met een minimalistische inrichting?

Huysman Bouw staat je bij in die keuze door je te inspireren en grondig te adviseren.

Inspiratie

Vastgoed verkopen
aan Huysman Bouw?

Ben je eigenaar van vastgoed en zoek je een partner om je eigendom aan te verkopen? Ben je makelaar en heb je interessante eigendommen in jouw portefeuille? Als projectontwikkelaar zijn wij steeds actief op zoek naar interessante locaties en projecten! Van braakliggende terreinen en bestaande panden tot landelijke gronden en midden in de stad. Elke eigendom dat zich op een interessante locatie bevindt, kan ontwikkeld worden.

Projectontwikkeling
Nieuws

Nieuwe regels voor het hergebruik van regenwater

12 October 2023

De nieuwe GSVH2023 legt nieuwe regels op voor het opvangen, gebruiken, bufferen en infiltreren van regenwater bij bouw- en verbouwprojecten in Vlaanderen.

Meer info

2023: het laatste jaar meeneembaarheid van registratierechten

29 March 2023

Tijdens het overgangsjaar 2023 kan je kiezen tussen de meeneembaarheid met de “oude” tarieven of de nieuwe tarieven zonder meeneembaarheid. Wat is voor jou fiscaal het voordeligst? 

Meer info
 
Bij ons ben je
steeds aan het juiste adres

Lenen en verzekeren
van uw woning

Met Huysman Bank en Verzekeringen helpen we je als financiële partner en onafhankelijke verzekeringsmakelaar de juiste keuzes te maken. Je kan bij ons terecht voor je hypothecair krediet, een overbruggingskrediet én al je verzekeringen.

Huysman Verzekeringen

Aankoop
van bouwgronden

Grond verkopen? Grond ontwikkelen tot bouwgrond? Met Huysman Promoties organiseren we de aan- en verkoop van gronden en bekijken we de ontwikkelingsmogelijkheden. Naast alle financiële aspecten zorgen wij ook voor de nodige juridische ondersteuning.

Projectontwikkeling

Verkoop & verhuur van bestaand vastgoed

Vastgoed zit in ons bloed. Via ImmoHuysman verkopen of verhuren we alle vastgoed. Of het nu gaat om bestaande woningen, appartementen, nieuwbouw of investeringsprojecten,… je geniet van een optimale begeleiding van schatting tot transactie.

Immo Huysman

Blijf op de hoogte
van onze projecten

Abonneer je op onze maandelijkse nieuwsbrief